Log in
Log in om uitglijders te lezen en in te sturen.
Super Prestige
Klassement
Fri 9 Oct
Lustrumdiner
Tue 20 Oct
De eerste schaatstraining!
Thu 22 Oct
Borrel opening schaatsseizoen
Fri 13 Nov
Introkamp
Tue 17 Nov
IIW 1
Laatste berichten
Koelbox
Log in om vet koels te geven en te bekijken.
Trainingsuren
Winter (oktober - maart)
Schaatsen:
Dinsdag 18:30-19:45 uur
Donderdag 18:30-19:45 uur

Zomer (maart - oktober)
Droogtraining:
Dinsdag 18:30-20:00 uur
Studentensportcentrum

Fietsen:
Donderdag 18:30-20:30 uur
Studentensportcentrum

Corona Crisis Cup Klassement week 2

Crisis

Geplaatst Thu 23 Apr door Mannes

Een nieuwe week, een nieuwe challenge! Deze week ging het om de Creatieve Work-out, waarin het onderdeel "creatief" toch wel de overhand nam. Ik betwijfel of je bij sommige onderdelen enige spiermassa of zelfs zweet kan produceren, maar de Crisis kan hier niet over oordelen. Het publiek is hier namelijk de baas en die heeft gesproken!

Deze week wist Rik met zijn WC-rollen voetenbalanceerkunsten de 3e plek te behalen. Naast de creativiteit van het gebruik van de in overtal aanwezige WC-rollen kreeg ik alleen bij het kijken al spierpijn, wat het publiek heeft moeten waarderen.

De 2e plek gaat deze week naar Linda, die helemaal ondersteboven is van haar nieuwe fiets. Ik denk dat Linda zich nog gelukkiger prijst dan Mannes dat ze een carbon frame heeft, maar je moet wat om je zitvlak klaar te stomen voor Amsterdam-Parijs!

En de winnaar van deze week heeft gekozen om zich vooral op de buikspieren van de kijker te richten, want manmanman hier heb ik even van bij moeten komen. Het is namelijk David, die op zijn carbonnen ros ogenschijnlijk eenvoudig de (figuurlijk) de vloer aanveegt met een WC-rol na een epic staredown! Gefeliciteerd David met deze overwinning!

Naast deze challenge hadden we ook het genoegen van een pubquiz georganiseerd door het AK, waarvoor wat bonuspuntjes te verdienen waren. De top 3 voor deze quiz werd gevormd door Frits (niet van Isis) op 3, Rik op 2 en weer David bovenaan. Hiervoor kregen David en Rik respectievelijk 2 en 1 punt voor het klassement.

Dit brengt ons bij de tussenstand, waarin David genadeloos doorstoomt naar de toppositie. Weliswaar zit Mannes hem nog de hielen op 1 punt er achter en zijn Rik, Linda en Eva-Britt nog niet verloren op 3 punten. Maar alles blijft mogelijk! Dus trek deze week een mooie creatief atje en stuur het naar de Crisis!

Zie hieronder een overzicht van het tussenklassement.

Lees hier meer stukjes van Mannes!


Log in om reacties te zien en plaatsen.

Contact
E.S.S.V. Isis
O.L. Vrouwestraat 1
5612 AW Eindhoven
bestuur@essvisis.nl

© 2020 E.S.S.V. Isis