Kalender

Dinsdag 20 augustus
TU/e Intro

Maandag 7 oktober
Isis wordt 50! (Sarah!)

Contact

E.S.S.V. Isis
O.L. Vrouwestraat 1
5612 AW Eindhoven


IBAN: NL14 INGB 0003 6838 28

Social Media

Trainingsuren

Winter (oktober - maart)
Schaatsen:
Dinsdag 18:30-19:45 uur
Donderdag 18:30-19:45 uur

Zomer (maart - oktober)
Droogtraining:
Dinsdag 18:30-20:00 uur
Studentensportcentrum
Trainers: Martien en Olga

Fietsen:(maart - september)
Donderdag: 18:30-20:30 uur
Locatie: Studentensportcentrum
Trainers: Squadra Veloce

Super Prestige Klassement

Internetcommissie

Dagelijks door miljoenen mensen gebruikt als bron van informatie is het internet niet meer weg te denken uit onze samenleving. Honderdduizenden bedrijven, verenigingen en particulieren laten de rest van de wereld kennismaken met hun bezigheden via een homepage. Zo ook Isis. Op deze website vind je actueel nieuws van de vereniging, de geplande activiteiten, foto's, wedstrijduitslagen, discussies, het Smoelenboek, en nog veel meer. Omdat een website natuurlijk niet vanzelf ontstaat, heeft Isis een internetcommissie binnen haar gelederen.

De internetcommissie draagt zorg voor het onderhoud van en doorvoering van wijzigingen aan de website. De inhoud van de website wordt door het bestuur en de leden zelf aangeleverd.

De huidige website bestaat inmiddels al weer enkele jaartjes. Een project opgestart door Bastiaan en Niels en later opgepikt door Herjan. Nieuwe features van deze website zijn onder andere het interactieve blog, waar door de leden gediscussieerd kan worden over nieuwsberichten, aankondigingen, foto's, de nieuwe Crisis en wedstrijduitslagen, en de uitgebreide TijdenDB, waarin alle Isis tijden opgenomen zijn, en waarin je je eigen tijden, pr's en voortgang kunt analyseren.

Verder is er voor de leden, na een login, allerlei extra informatie beschikbaar zoals het Smoelenboek, persoonlijke fotoalbums, het lezen van de Crisis en het downloaden van officiele ALV documenten.

Heb je nog vragen of suggesties laat het ons weten! De internetcommissie wordt momenteel bemand door Mannes, Rutger, Hein, Marijn, Stijn, Menno, Melvin, en Bavo.

Deze site is gemaakt door Joep de Groot.