Lustrum logo

Dinsdag 7 oktober 1969 werd de mooiste, gezelligste, sportiefste vereniging ter wereld opgericht: de Eindhovense Studenten Schaatsvereniging Isis . Bijna vijftig jaar later is het enthousiasme er niet minder van geworden. Nog elke week trainen wij fanatiek op de ijsbaan of in de zomer bij de droog- en wielertrainingen. Chocopilsen is de laatste jaren een begrip geworden binnen de vereniging, met name voor de minder fanatieke sporters. Maar in die vijftig jaar zijn er natuurlijk meer tradities ontstaan en misschien ook wel weer verloren gegaan. Tijdens het lustrumjaar in 2019-2020 zullen wij terugkijken naar alle mooie momenten en vooruit kijken naar alle mooie momenten die er hopelijk nog komen.
Voor het tiende lustrum zijn wij op zoek naar oud-leden en oud-trainers. Voor de vijftigste verjaardag willen wij terugblikken met alle Isisianen op een lustrumdag waar ook de almanak zal worden gepresenteerd. Meer informatie over deze dag volgt. Wil je op de hoogte gehouden worden? Meld je dan hieronder aan en volg ons op Facebook!

Foto Foto Foto Foto
Foto Foto Foto Foto

Almanak

Voor het tiende lustrum wordt er al hard gewerkt aan een almanak. In deze almanak verzamelen wij zo veel mogelijk verhalen over toen en nu. Heeft u een mooie herinnering aan uw tijd bij Isis? Laat het ons dan weten! Stuur een mailtje naar almanak@essvisis.nl en misschien worden uw verhaal en foto's wel vereeuwigt in de almanak!

Foto Foto Foto Foto
Foto Foto Foto Foto

Promotie

Natuurlijk zijn wij hard op zoek naar voormalige Isisianen, maar dit kunnen wij niet zonder uw hulp! Laat het zo veel mogelijk oud-Isisianen weten dat het lustrum eraan komt en dat deze website bestaat. Zo kunnen wij zo veel mogelijk mensen bereiken. Heeft u een tip om oud-leden op te sporen? Laat het dan ook graag aan de AlmanakCie weten. Alvast bedankt!

Foto Foto Foto Foto
Foto Foto Foto Foto

Op de hoogte gehouden worden?

Meld je aan via het onderstaande formulier.

Foto Foto Foto Foto
Foto Foto Foto Foto

Wie zijn wij?

Commissie
Foto Foto Foto Foto
Foto Foto Foto Foto