Kalender

Vrijdag 17 november
Introkamp

Donderdag 23 november
Borreltijd: Introkamp ...

Maandag 4 december
AK Sinterklaas

Dinsdag 12 december
IIW 2

Vrijdag 22 december
Sinter-Kerst-en-Nieuw ...

Contact

E.S.S.V. Isis
O.L. Vrouwestraat 1
5612 AW Eindhoven


IBAN: NL14 INGB 0003 6838 28

Social Media

Trainingsuren

Winter (oktober - maart)
Schaatsen:
Dinsdag 18:15-19:45 uur
Donderdag 18:15-19:45 uur

Zomer (maart - oktober)
Droogtraining:
Dinsdag 18:30-20:00 uur
Studentensportcentrum
Trainers: Martien en Olga

Fietsen:(in maart - september)
Donderdag: 18:30-20:30 uur
Locatie: McDonald's Veldhoven (Maps)
Trainers: Squadra Veloce

Super Prestige Klassement

NSK/IUT Commissie

Gedurende het schaatsseizoen worden er door de verschillende studenten schaatsverenigingen in Nederland een hoop wedstrijden georganiseerd waar iedereen aan mee kan doen. De meeste wedstrijden, zoals de Inter Universitaire Toernoois (IUT's), zijn geschikt voor zowel de beginnende als de gevorderde schaatser. Het misschien wel beroemdste onderdeel van dit hele gebeuren is natuurlijk de after party waarbij je de andere verenigingen pas echt goed leert kennen! Naast de IUT's worden er ook Nederlandse Studenten Kampioenschapppen (NSK's) georganiseerd en hier kun je aan mee doen als je wordt ingeloot (op je snelste tijd). Desondanks dat het niveau van deze wedstrijden wat hoger ligt, is ook hier de afterparty zeker de moeite waard! Vooral bij meerdaagse toernoois is het leuk om met een groepje Isisianen deel te nemen aan een toernooi. En zo scoor je voor Isis ook meteen weer punten voor de NSSU cup!†WIN-WIN!

E.S.S.V. Isis organiseert ieder jaar een IUT en wanneer de commissie gemotiveerd en groot genoeg is proberen we een NSK te organiseren. Zo hebben we vorig jaar het EVO NSK Sprint georganiseerd, wat een erg groot succes was, en zijn we volop bezig om volgend jaar het NSK Ploegenachtervolging in Eindhoven te organiseren.

De commissie die verantwoordelijk is voor het organiseren van IUT's en/of NSK's bestaat uit:†Dorus, Mannes, Rachelle, Rosa en Stijn.