Kalender

Vrijdag 7 juli
AK BBQ

Contact

E.S.S.V. Isis
O.L. Vrouwestraat 1
5612 AW Eindhoven


IBAN: NL14 INGB 0003 6838 28

Social Media

Trainingsuren

Winter (oktober - maart)
Schaatsen:
Dinsdag 18:15-19:45 uur
Donderdag 18:15-19:45 uur

Zomer (maart - oktober)
Droogtraining:
Dinsdag 18:30-20:00 uur
Studentensportcentrum
Trainers: Martien en Olga

Fietsen:(in maart - september)
Donderdag: 18:30-20:30 uur
Locatie: McDonald's Veldhoven (Maps)
Trainers: Squadra Veloce

Super Prestige Klassement

Welkom

Welkom bij de Eindhovense Studenten Schaats Vereniging Isis!

Met bijna honderd actieve leden is Isis een erg gezellige vereniging waar in de winter veel geschaatst en in de zomer lekker gefietst en gedroogtraind wordt.

In oktober gaat het schaatsseizoen weer van start en kunnen we weer naar hartenlust schaatsen! Tot dan zullen er zomertrainingen zijn. Nieuwe leden zijn hierbij van harte welkom! Wil je graag een keer mee trainen? Stuur dan een mailtje naar het bestuur, of je kunt natuurlijk ook meteen lid worden!


Kalender

Vr 7 jul AK BBQ

AK BBQ: vr 7 jul 18:00 — 20:00

Lieve leden,

Lees meer...


Nieuws

Crisis

di, 06/06/17, 22:18 | Anke | Activiteiten | 2 8

Vorige week vond het AK Walking Diner plaats. Met amusement en Adembenemende concentratie werden de diverse kookskills deze avond toegepast. Er namen helaas maar 6 teams deel maar zij genoten deze avond van een heerlijk 3-gangen menu. Waarschijnlijk zaten de rest van de Isisianen nog vol van al dat vele KOERS-eten van Wielerkamp!

br>
Bijgevoegde foto alleen zichtbaar indien ingelogd.

Het voorgerecht van Team Stijn en Bjorn!

Hieronder staan zo dadelijk 2 gerechten waarvan wij deze avond onder andere hebben genoten. Onder andere de overheerlijke Aspergesoep van Rachelle en Maxime. Geserveerd met olifanten en sinterklaas servetjes! Daarnaast waren er nog kleine opvallend heden deze avond die we nog even
toe willen lichten.

Bijgevoegde foto alleen zichtbaar indien ingelogd.

P.s. Even proberen iedereen op de foto te krijgen.....

Zo blijkt onze nieuwe voorzitter Stijn van een soort kussende Duckface te houden. Hij stond met zijn Stijn/Stjeen lengte en krullen al in de schijnwerpers maar hierdoor nog meer!

Bijgevoegde foto alleen zichtbaar indien ingelogd.

Het begon al bij het voorgerecht.....

Zo ging Dorus tijdens het hoofdgerecht lekker buiten picknicken met een kleedje, limonade en met allemaal vrouwen. Genietend van een overheerlijke ovenschotel. Wel moest hij zelf even de aardappeltjes opwarmen .

Bijgevoegde foto alleen zichtbaar indien ingelogd.

Tijdens het andere hoofdgerecht moest Saskia het doen met alleen maar mannen. En tja dan krijg je ook nog speciaal bier te drinken, kip in biersaus en groente die misschien een beetje langer hadden moeten garen. Wat deden we dit meisje toch aan.

Bijgevoegde foto alleen zichtbaar indien ingelogd.


Bijgevoegde foto alleen zichtbaar indien ingelogd.

Gelukkig ging het bij de voorbereiding van haar en David wel goed want zij maakte als duo de perfecte allerhande foto of Bastogne reclame foto. Helaas voor hen was het geen fotowedstrijd maar gewoon heel veel lekker eten maken. Het detail van de foto vind ik ook wel dat mooie roze toepasselijke shirt van David.

Bijgevoegde foto alleen zichtbaar indien ingelogd.

Daarnaast genoot bij het andere nagerecht Stijn weer Duckfacend van het vrouwen dessert (witte-chocolade-frambozentiramisu) en keek Rutger uit naar de lekkere zoetsappige wijn!

Bijgevoegde foto alleen zichtbaar indien ingelogd.

Na het nagerecht vertrokken de Teams richting het sportcentrum om daar de avond nog goed af te sluiten. De buikjes waren in elk geval goed gevuld. Hiermee kon de kater worden voorkomen en dus nog even extra lang worden door gefeest.
De recepten:
Romige aspergesoep
Wat je nodig hebt
500gr witte asperges
2 liter kip- of groentebouillon (tip: ik gebruik hiervoor deze gevogeltebouillon van Lacroix)
boter
1 sjalot, grof gesneden
40gr boter (of 50gr met 50gr bloem voor een nog meer gebonden soep)
40gr bloem
2 eidooiers, kamertemperatuur
50ml room, kamertemperatuur
nootmuskaat
zout
eventueel om te serveren: dragon/peterselie, blokjes ham en ei

Wat je gaat doen
Bereidingstijd: 20 minuten / Wachttijd: 70 minuten
Schil de asperges goed met een dunschiller en snijd de onderkanten eraf. Doe de schillen en onderkanten in een pan met de bouillon en klontje boter. Breng aan de kook en laat de asperges 10 minuten mee pruttelen. Schep daarna de hele asperges eruit en zet apart. Roer de sjalot door de bouillon en laat nog 60 minuten pruttelen met de deksel schuin op de pan. Zeef de bouillon nadat deze klaar is en zet apart.
Pak een grote soeppan en smelt hier je boter in, bak vervolgens de bloem erin om een lichte roux te maken. Blijf goed roeren en laat niet verbranden. Schep vervolgens met een soeplepel een beetje bouillon erin en blijf kloppen met een garde zodat de bouillon goed wordt opgenomen door de roux. Herhaal dit met een aantal lepels totdat je een dikke vloeistof hebt zonder klontjes. Nu kan de rest van de bouillon er in delen worden bijgeschonken terwijl je blijft kloppen. Laat zachtjes pruttelen en je ziet je soep vanzelf binden. Klop in de tussentijd je eidooiers los met de room, schep hier een klein beetje van de hete soep bij in een kommetje en roer daarna het hele mengsel door de soep.
Nu kun je kiezen: of je snijdt de asperges in stukjes en roert ze door de soep vlak voor het serveren. Of je pureert de stukjes (met uitzondering van de kopjes) mee met de soep. Hierdoor krijgt de soep een nog intensere smaak en wordt deze ook nog iets dikker.
Breng de soep op smaak met nootmuskaat en eventueel nog met wat extra zout. Serveer met de kopjes van de asperges en strooi er wat gehakte dragon/peterselie over. Of maak er een complete maaltijd van door nog stukjes asperge, blokjes ham of ei toe te voegen.

Lactosevrije vanilleyoghurttaart
Ingrediënten

1½ l Arla Lactofree vanilleyoghurt
500 g aardbeien
75 g suiker
15 st bastogne koekjes
75 g plantaardige margarine
12 gelatinevelletjes

Bereidingswijze
Zo maak je het klaar

Laat de vanille yoghurt in een schone theedoek 1,5 uur uitlekken (hangop). Vang het vocht op.
Leg een velletje bakpapier op de bodem van een 24 cm doorsnede springvorm en zet de rand er omheen. Verkruimel de koeken in een keukenmachine.

Smelt de boter in een steelpannetje en meng er de koekkruim door. Verdeel de koekkruim over de bodem van de springvorm en druk aan met de bolle kant van een lepel. Zet de springvorm 10 minuten in de koelkast weg.
Week de blaadjes gelatine in koud water.
Verwijder de kroontjes van de aarbeien en halveer deze. Zet de gehalveerde aardbeien met de platte kant tegen de rand van de springvorm en verdeel de resterende aarbeien over de bodem.
Verhit 100 ml van het opgevangen vocht (niet aan de kook brengen!) en los de uitgeknepen blaadjes gelatine, er één voor één in op.
Roer er deyoghurt en de suiker door. Stort de yoghurt in de springvorm en strijk glad. Laat de taart enkele uren in de koelkast opstijven.

Lees meer...Verberg

zo, 14/05/17, 17:34 | Anke | Redactioneel | 1 6

De Crisis-redactie heeft een tijdje stil gezeten, dit komt omdat we hard opzoek moeten naar Isisianen die team Mankes willen komen versterken onze creatieve inspiratie voor het schrijven van verhalen begint te verdwijnen.

Maar omdat niet alleen schaatsen leuk is maar veel Isisianen ook uitkijken naar Wielerkamp in het Hemelvaartsweekend zijn 10 Isisianen (+1 Lacustriaan) afgelopen weekend naar Dieren afgereisd voor het AK Veluwe als voorbereiding op Wielerkamp!!

Stiekem zijn studenten eigenlijk helemaal niet zo arm. We geven geld uit aan bier, schaatsen een racefiets, Garmins en alles wat daar nog bij komt kijken. Opeens hadden ook genoeg Isisianen een auto ter beschikking en vertrokken ze dus zelf in luxe met de auto richting dieren. Hier werd in iets minder luxe op voorbereiding voor Wielerkamp geslapen op de zolder op matjes bij Thomas thuis. In de omschrijving van het evenement leek het een groot landhuis of mega boerderij te zijn, maar eigenlijk woonde ook Thomas gewoon leuk in een normaal huis. 's Avonds genoten we van een biertje en het begin van het weekend en daarna vielen 8 Isisianen boven op zolder heerlijk in slaap!

De volgende ochtend stond er een lekker ontbijt klaar verzorgt door Maxime en Thomas (in een mooi gestreepte ochtendjas). Na een stevig ontbijt, omkleden, weer checken, banden oppompen groepsfoto etc. was het tijd voor Koers over de Veluwe! We zouden ons al snel opsplitsen in 2 groepen en elkaar weer even zien in de pauze! We wilde vroeg vertrekken (9.00uur) zodat we thuis zouden zijn voor de regen. Dit werd al wat later door de voorbereidingen van verschillende personen. Toen moest Maxime helaas afhaken wegens knieproblemen en werd zij weer even veilig naar huis terug gebracht. Daarna vervolgde we onze weg. Een goede training voor Wielerkamp berg op en berg af door de mooie Veluwe. Thomas had een toproute uitgezet, met leuke klimmetjes, afdalingen om vast goed te oefenen en prachtig uitzicht met een lekker zonnetje. In de pauze kwamen de 2 groepen weer bij elkaar. Genoten we van Koffie en Bier en werd onze weg weer vervolgd. We dachten voor de pauze als 2e groep wel al wat bergen te hebben gehad. Maar er kwamen steeds meer hoogtemeters na de pauze. Ook de 1e groep slingerde verschillende keren over de postbank.

Bijgevoegde foto alleen zichtbaar indien ingelogd.

In Eindhoven vraag je je soms als fietser en student misschien af van wie ga ik bellen of wat ga ik doen als er iets gebeurt. Nu heeft ESWV Squada dit jaar al enkele kleine incidenten gekend. En ook al is Dorus nog altijd geen Squadra lid ook hij begint bijna op Mankes te lijken. Mankes is altijd geblesseerd maar meestal zonder bloed of met een goede snee. Dorus kunnen we beter ook een bijnaam geven aangezien hij altijd de pech heeft dat hij met skeeleren of fietsen het asfalt even graag wil kussen. Blij dat de mama van Thomas paraat stond. Dit zorgde ervoor dat er uiteindelijk nog maar 9 Isisianen op de fiets terug naar Dieren op weg waren. Een beetje vertraagd maar nog altijd geen regen kwam zij gelukkig veilig aan. Na het douche en opruimen smaakte het lekker kopje eigengemaakte soep (door de mama van Thomas) toch wel echt fantastisch.

Bijgevoegde foto alleen zichtbaar indien ingelogd.

Wij hebben genoten en kijken uit naar Wielerkamp! Nog meer bergen (hogere bergen) slapen op matjes, kampvuur en bier!

Bijgevoegde foto alleen zichtbaar indien ingelogd.

Lees meer...Verberg

wo, 03/05/17, 12:32 | Rachelle | Foto's | 2 2

Er is een nieuw fotoalbum toegevoegd! Het album "Batavierenrace 2017" bevat 35 nieuwe foto's, genomen op 3 mei.

Bekijk alle foto's in dit album!

di, 21/03/17, 22:22 | Anke | Redactioneel | 0 4

Afgelopen zaterdag vonden de Lacustris Final Races plaats in Nijmegen. Enkele Isisianen stonden op de reservelijst. Op het laatste moment werden gelukkig nog wat Isisianen toegelaten op de startlijst en zo vertrokken 5 Isisianen richting het Triavium in Nijmegen. Allemaal een beetje individueel.

Nynke vond Arnhem wel mooi dichtbij om daarom haar reistijd lekker te beperken. Anke bezocht nog eerst een vriendin in Nijmegen. Mannes hield om 6 uur zijn eerst hap eten thuis binnen en was dus een beetje te laat. Dorus en Katja pakte als sterkste stel samen de trein richting het mooie Triavium. We miste al een vaste Isis strijder. Die al iets met Lacustris heeft. Ook op de IJsbaan werd hij gemist door menig Lacustriaan maar ook door Jorn van IJzersterk. Rond half 7 hadden daarom 4 Isisianen zich gemeld bij de organisatie en kon de wedstrijd van start. Vooraf was het tijd om na 1 week niet op schaatsen te hebben gestaan weer even aan het ijs te wennen.

Dit was ook wel nodig. Even lekker starten en eventjes lekker glijden op het ijs. In Nijmegen is dit tenslotte ook niet mogelijk tijdens de wedstrijd. De wedstrijd begon met een 167m, iets wat alleen in Nijmegen gebruikelijk is. Voor de meeste van ons kan ik waarschijnlijk spreken dat we deze maar beter konden vergeten.

Het leuke was wel dat dames en heren tegen elkaar konden starten. Dit maakte de strijd in de wedstrijd alleen nog maar spannender. Of gewoon een keer een wat onbekendere tegenstander. Na de 167m volgende de 500m. Katja had de moed om onder de 1 minuut te rijden op gegeven na alle blessures. Er was een mooie commissie race tussen Dorus en Mark van Lacustris, wat gewonnen werd door onze Dorus. De tijden van de meeste Isisianen vielen op deze afstand een beetje tegen. Snel vergeten dus en toch nog proberen te strijden voor het podium. Intussen arriveerde meer aanmoediging. Dus papa en zus van Nynke.

Voor Katja en Nynke volgde er een 1000m. Dit zijn in Nijmegen precies 3 rondjes! Katja reed een prima race en Nynke reed weer in de buurt van haar Jeugd PR. Ook reed ze zo'n goede tijd dat ze volgend jaar bij de Dames B in het klassement moet starten. Inmiddels had Mannes weer wat eten en drinken in zijn maag en arriveerde ook hij rond half 10 op de ijsbaan. Nog even de laatste deelnemers aanmoedigen. Nynke verliet intussen stiekem de ijsbaan en zo bleven er alsnog 4 Isisianen over. Er volgde een 1500m voor Anke en Dorus. Voor Dorus bleek nog altijd dat langere afstanden rijden niet helemaal zijn ding is. Hij was stuk maar reed een prima tijd. Anke probeerde alleen maar zo dicht mogelijk in de buurt van concurrent Merel te rijden om het podium te behalen. Na deze races ging ook Katja richting huis en waren er nog 3 Isisianen over.

Deze genoten onder het genot van een chocomelk van de prijsuitreiking met vooral veel koeien en Lacustrianen. Mannes had nog wel een taak deze avond en dat was de zilveren plak van Nynke in ontvangst nemen voor de Dames C. Daarna volgde ook een 2e podium plaats voor Anke bij de Dames B. Na de uitreiking werd er Koers gemaakt richting de stad. De bedoeling was zoals altijd een feestje in het Bascafé maar deze eindigde zoals gebruikelijk in het Twee Keer Bellen café. Na een mooie afterparty met echt nog alleen maar Lacustrianen en Koeien en foute muziek was het tijd om met de auto weer naar huis te rijden.

Op naar de laatste wedstrijd van dit seizoen waar nog 1 Isisiaan volgende week strijd om de titel voor Nederlands Studenten Kampioen Sprint (voor de Vrouwen).

Lees meer...Verberg

zo, 19/03/17, 22:28 | Rutger | Wedstrijden | 0

Op zaterdag 18 maart is er in Nijmegen een wedstrijd verreden. Er zijn de volgende afstanden gereden: 500m, 1000m, 1500m. Deelnemers waren: Katja, Nynke, Dorus, Anke.

Bekijk de volledige uitslag!

ma, 13/03/17, 19:42 | Anke | Redactioneel | 3 3

Bedankt Maite voor het doorgeven van het stokje aan deze 'groene import schaatster'! Niet alleen was ik vorig jaar (en stiekem ook nog dit jaar) lid bij ELS (EffeLekkerSchaatsen) maar ook bij de groene studenten turnvereniging 'Pegasus' in Delft. Extra groen dus!

1. Selectiegroep
Ik train mee in groep D. Ik hoopte erg hard dit jaar nog een groep hoger te kunnen, maar de laatste weken is de vooruitgang ver te zoeken. Volgend seizoen nieuwe kansen!

2. Geboorte & woonplaats
Ik ben geboren in Axel, Zeeuwsch-Vlaanderen (dat verklaart wellicht voor sommigen mijn accent en woordkeuze :p ) Nu woon ik in Leende, naast Valkenswaard.


3. Wat vind je koel aan E.S.S.V. Isis?
Het koelste aan ISIS vind ik de interne wedstrijden! Voortgang wordt gestimuleerd, bijgehouden én keihard beloond!

4. Wat vind je de leukste activiteit?
De leukste ISIS activiteit wordt hopelijk het kunstschaatsen! Vroeger droomde ik ervan om kunstschaatster te worden. Met mijn rolschaatsen schaatste ik dan rondjes in de garage op de muziek.

5. Wat was je scheve schaats?
Toen ik lid werd bij ELS had ik via marktplaats voor 5 Euro schaatsen gekocht en ook bij ISIS nog een tijdje op rondgereden.


6. Wat is jouw ijsbreker?
Ik vind ijsbrekers verschrikkelijk! Maar stiekem vind ik deze nog wel leuk: " Als je een papegaai had, zou je hem dan op deze, of op die schouder laten zitten?" *zorg dat je een beetje naast die andere persoon staat en wijs eerst de schouder aan dicht bij jou, daarna arm om die persoon heenslaan en andere schouder aanraken/vastpakken* Zou dit alleen niet doen als je net getraind hebt

7. Wat zijn je sportieve doelen voor het komende jaar?
Mijn sportieve doelen voor dit jaar zijn: veel fietsen, beter worden in skeeleren, mijn 500m PR onder of op de 60s krijgen en ten minste op een paar droogtrainingen verschijnen. Ook ben ik lid bij Suca, de studenten turnvereniging van Eindhoven. Omdat zij ook op donderdagen trainen moet ik soms keuzes maken.


Bijgevoegde foto alleen zichtbaar indien ingelogd.

Foto1. Deze foto is gemaakt op een weekend weg met de turnvereniging Pegasus. Na wat biertjes leek het me een goed idee om op die balk een zweefstand te doen. Ik ben er twee keer vanaf gevallen, maar werd gelukkig opgevangen door de trainer.


Bijgevoegde foto alleen zichtbaar indien ingelogd.

Foto2. Deze foto is genomen op de UB van Delft. Het dak is ideaal om vanaf te rollen of handstanden op te doen.


Bijgevoegde foto alleen zichtbaar indien ingelogd.

Foto3.Vorig jaar was er een ELS feestje met thema Hipster Halloween. Ik was zo lelijk mogelijk verkleed als Hipster Terror Tinkerbell. Volgens mij ook wel redelijk gelukt :p Verder zie je nog twee Pegasussers en die ELS-er met die witte bril is nu lid van de Pinguins (en na dat Halloween feest ook mijn vriend...)
P.s. Ook de Crisisredactie vond dit een zeer geslaagd ELS feestje op een woonboot!

Graag geef ik het stokje door aan onze Franse atleet: Thibault!

Lees meer...Verberg

zo, 19/03/17, 17:36 | Rutger | Wedstrijden | 0

Op zondag 12 maart is er in Den Haag een wedstrijd verreden. Er zijn de volgende afstanden gereden: 1000m, 500m. Deelnemers waren: Saskia.

Bekijk de volledige uitslag!

za, 04/03/17, 15:33 | Mannes | Redactioneel | 0 2

Met de Smeuïg Kruis borrel in het verschiet ontstaan er bij sommigen mensen wat vraagtekens boven het hoofd. "Smeuïg wat?" zullen die denken, terwijl het voor een heel andere groep Isisianen een gevoel van trots naar boven mag brengen. En dat is ook terecht!

De Orde van het Smeuïge Kruis wordt gevormd door alle Isisianen, die zich als bestuurslid hebben ingezet voor de vereniging. Hier hoort ook een officieel oorkonde bij waarop een naam geschreven staat, die diegene het best omschrijft vol met dubbelzinnigheden en binnenpretjes.
Maar waarom het "Smeuïge Kruis"? Op die vraag gaf Tjeerd Smies (oud-voorzitter) hieronder antwoord!


Bijgevoegde foto alleen zichtbaar indien ingelogd.

Waar komt het "smeuïge kruis" vandaan?
Binnen ISIS is het, naar ik begrijp nog steeds de gewoonte om leden die zich verdienstelijk
hebben gemaakt te benoemen in de "Orde van het Smeuïge Kruis". Blijkbaar wordt deze traditie
al heel lang in ere gehouden, want voor het ontstaan het smeuïge kruis moeten we bijna 40 jaar
terug in de tijd. Het exacte jaar waarin het smeuïge kruis werd uitgevonden, is niet helemaal
duidelijk, maar in 1973 was het al een gevleugelde uitdrukking geworden.
In die tijd was prof. Henk Feitsma trainer van ISIS en hij legde niet alleen nadruk op een hele
goede conditie en veel kracht, maar lenigheidsoefeningen vormden dan ook een belangrijk
onderdeel van iedere training. Hij zei altijd "Een schaatser die niet lenig is in het kruis, zal ook niet
goed diep kunnen zitten en haalt niet het maximale rendement uit zijn afzet". Naar ik me kan
herinneren heeft Nico Vonk in 1974 of 1975 de toen al gevleugelde uitdrukking vertaald in de
"Orde van het Smeuïge Kruis". Vanaf dat moment is de orde uitgereikt aan studenten die een
bestuursfunctie hadden vervuld en tevens hun studie met succes hadden afgerond.
Ik vind het leuk dat deze Orde nog steeds in ere wordt gehouden!

Tjeerd Smies
oud voorzitter

Kijk hier voor meer info en namen van oud bestuursleden:
link

Lees meer...Verberg

wo, 15/03/17, 18:06 | Katja | Foto's | 0 1

Er is een nieuw fotoalbum toegevoegd! Het album "Smeuige Kruis uitreiking" bevat 7 nieuwe foto's, genomen op 15 maart.

Bekijk alle foto's in dit album!

di, 14/02/17, 22:55 | Mannes | Redactioneel | 2 9

"Het stokje geef ik door aan de koningin van de automatische incasso, Maite!"

Dankjewel David, ik voel me vereerd met deze titel.
1. Selectiegroep
Ik train in de C groep bij Annemarie.

2. Geboorte & woonplaats
Ik ben opgegroeid in het prachtige Utrecht. Toen ik ging studeren heb ik mijn ouderlijk huis meteen verruild voor een druk, vervallen, maar vooral gezellig studentenhuis in Eindhoven.

3. Wat vind je koel aan E.S.S.V. Isis?
Vooral de warme sfeer die compenseert voor het koude ijs?

4. Wat vind je de leukste activiteit?
Ik kan nu al niet wachten tot het volgende trainingskamp, het was zo'n leuke week, echt een aanrader! Verder vond ik het ijsvoetballen erg leuk, lekker wild, dus ik hoop dat dat dit jaar terug komt. Ohja en de Batavierenrace, natuurlijk, door de super toffe vrouwen commissie. Ook omdat ik het een mooie combinatie vind tussen fanatiek sporten, een goed feestje en een gezellig weekendje weg.

5. Wat was je scheve schaats?
Toen ik net lid was bij Isis had ik me in de tijd voor het introkamp vergist, vervolgens kom ik drie uur alleen in de trein naar Groningen. Ik voelde me echt gigantisch dom toen!

6. Wat is jouw ijsbreker?
Deze werkt met name op constitutie borrels, maar eigenlijk kan hij altijd toegepast worden. Ik noem hem zelf: "De Koala". Je rent op iemand af, springt, klemt je armen en benen om iemand heen en laat niet mees los. Gegarandeerd succes!

7. Wat zijn je sportieve doelen voor het komende jaar?
De toptijden uit Inzell zijn erg lastig om nog te verbeteren dit seizoen, dus dan gaan we net als voorgaande jaren weer voor de top-20 met de Bata!


Bijgevoegde foto alleen zichtbaar indien ingelogd.

Ik denk dat deze foto met Pasen is genomen, en tien jaar later met Pasen door mijn moeder op Facebook is gezet. Ik ben hier duidelijk een lief Paashaasje met een zeer goed gevoel voor mode, sandalen en sokken.


Bijgevoegde foto alleen zichtbaar indien ingelogd.

Deze foto is iets recenter dan de vorige. Dit was op een huisfeestje in Amsterdam met het thema summer vibes. Hier kan ik helaas niet heel veel spannends over vetellen, behalve dat ik erg tevreden was met mijn opblaas cactus!


Bijgevoegde foto alleen zichtbaar indien ingelogd.

Voor ik ben gaan schaatsen deed ik aan acrogym. Dat is niet in het water, maar een combinatie tussen turnen, dansen en acrobatiek. Normaal gesproken doe je dat met drie personen, maar een keer per jaar hadden we ook een groepswedstrijd. Deze foto is genomen in de kleedkamer bij die wedstrijd. Het thema dit jaar was China, vandaar de prachtige make-up.
Af en toe mis ik de acrogym wel hoor. In een team trainen is wel leuker dan alleen voor jezelf, maar gelukkig zitten schaatspakken een stuk comfortabeler dan de roze glitter turn pakjes.
Voor de geïnteresseerde een filmpje uit mijn jonge jaren:

Bijgevoegde video alleen zichtbaar indien ingelogd.

Ik geef het stokje door aan onze groene import schaatsster: Natalia.

Lees meer...Verberg

Oudere berichten »